Jak neplýtvat potravinami?

Zveme vás na seminář o šetrném nakládání s potravinami a jídlem, který se bude konat ve středu 27. listopadu od 18:00 v Café AdAstra (Podskalská 8, Praha 2).

V průběhu večera se účastníci dozvědí, že třetina všeho vyprodukovaného jídla na světě se vyhodí. S jídlem ale vyhazujeme také peníze, stále vzácnější vodu, lidskou práci a pohonné hmoty potřebné na dopravu. Kde se plýtvá s potravinami nejvíc, jak tomu předcházet a proč jsou všechny mrkve v supermarketech stejně rovné. 

Debatovat s veřejností bude David Hájek z iniciativy „Zachraň jídlo“.

Diskuze je otevřená výměně názorů, zkušeností i k získání nových informací. Akce je zdarma.

Neformální večer pořádá Zelený kruh ve spolupráci s iniciativou „Zachraň jídlo“ a s podporou hlavního města Prahy.